Electrician sector 3 autorizat
interventii electrice autorizate in sector 3

Electrician sector 3 autorizat

din Bucuresti, prestez servicii electrice pe raza sectorului 3. Serviciile electrice sunt diversificate si se adreseaza consumatorilor de energie electrica ce locuiesc in zona sectorului 3: Titan, Dristor, Camil Ressu, Alba Iulia - bulevard, Decebal - bulevard, Muncii, Liviu Rebreanu, Theodor Palady, Ozana, Campia Libertatii, Salajan.


Apeland la un electrician autorizat ce intervine in sector 3, aveti garantia unei lucrari de calitate.


Lucrarile electrice pe care le execut in sectorul 3, atat eu in calitate de electrician autorizat sau colegii mei - electricienii autorizati sunt diversificate: Tablouri automate, prize, corpuri de iluminat, protectii electrice...


In practica acestei meserii am intalnit ca anumite persoane apeleaza la personal care nu este calificat sau autorizat pentru realizarea diferitelor lucrari in instalatia electrica, lucru foarte periculo, tinand cont de efectele curentului electric. Evitati improvizatiile electrice si accesul personalului care nu este autorizat sa intervina intr-o instalatie electrica.


Daca totusi v-ati hotarat sa apelati la serviciile mele electrice, apelati numarul de telefon - 0766241681 - , persoana de contact -Marius Serban electrician sector 3.


Marius Serban - electrician autorizat sector 3: 0766241681 sau 0727740877.

800px-Dristor%2C_Bucuresti_bgiu.jpg